Met het vliegtuig, de auto of de fiets, ik wil in alle rust van mijn vakantie genieten.
Mijn verzekeringsmakelaar adviseert en beschermt me.
#BedanktMakelaar
BROGEN_2000090_330X330px_ImageArticle.pn

Na de maandenlange lockdown zijn we allemaal onze sofa beu gezien.

 

Tijd om onze horizonten te verruimen! Maar wel in optimale omstandigheden ...

 

Voor een zorgeloze vakantie, geen beter advies dan dat van je verzekeringsmakelaar:

Een volledige balans van al je verzekeringenNa de coronacrisis zitten we met duizend-en-een vragen over mogelijke bestemmingen, in België of in het buitenland, over de veiligste vervoersmiddelen, de annulatieverzekering … Het beste is dat je je verzekeringsmakelaar aanspreekt. Die kan al je vragen beantwoorden, je contracten uitpluizen en tot in de puntjes toelichten. Zo vermijd je dat je tweemaal verzekerd bent voor hetzelfde risico, of kun je een verzekering upgraden die niet meer afgestemd is op je gezinssituatie of op je nieuwe voertuig.

Een autovakantie verzeker je niet op dezelfde manier als een reis met een camper.

Je verzekeringsmakelaar kan je een allesomvattende verzekering aanraden die onder meer specifieke uitrustingen, vandalisme, diefstal en natuurrampen dekt.

Een nauwkeurige evaluatie van je reisverzekering

Op basis van je vervoersmiddel, je bestemming en de plaatselijke voorschriften neemt je verzekeringsmakelaar alles met je door. Hij gaat ook na of je een tijdelijk of jaarlijks verzekeringscontract hebt. Die laatste formule kan financieel interessanter zijn als je vaak op reis gaat.

Normaal ben je verzekerd voor bijstand aan personen, het voertuig, de annulatie, diefstal en schade aan je bagage. Maar je verzekeringsmakelaar zal ook de vaak optionele pechverhelpingsclausule onder de loep nemen.

Een vervangwagen kan je vakantie redden

Een basisautoverzekering dekt wel de schade aan je auto als je pech hebt of betrokken bent bij een ongeval, maar je verzekeringsmakelaar kan je ook laten genieten van een vervangwagen. Zo zit je niet dagenlang vast in the middle of nowhere.

Waar je ook gaat, in eigen land of in een buurland waar Belgen welkom zijn, er zijn twee dingen die je moet doen als je veilig op vakantie wil: maak de balans op met je verzekeringsmakelaar en neem maskers en hydroalcoholische gel mee.  De wereld verandert, maar we passen ons aan.

Over hetzelfde thema

BROGEN_2000079_330X330px_vignettes_NL.pn
BROGEN_2000077_330X330px_vignettes_NL.pn