FOND_V3-BROCOM_1300pxl.png
BROGEN_2000064_LandingPage_300X300px_BLO

Een nieuwe auto kopen kan soms razendsnel gaan: je valt voor een bepaald model, je test het, ondertekent de bestelbon en klaar!

 

Maar als het om het kiezen van een verzekering gaat, kun je beter de tijd nemen en een bekwame adviseur inschakelen die rekening houdt met je bestuurdersprofiel.

Jouw persoonlijke situatie is uniek

Her voordeel van een verzekeringsmakelaar? Hij kent je levensstijl, je tijdsindeling, je behoeften, de manier waarop je je verplaatst, je favoriete wagens, …

 

Je verzekeringsmakelaar geeft relevant advies

Hij kent alle producten op de markt door en door en is niet gebonden aan een of andere maatschappij. Een verzekeringsmakelaar kan je een verzekering aanbevelen die je op het lijf geschreven staat. Gewone BA, omnium of mini-omnium, met of zonder bijstand en rechtsbijstandverzekering, … Vertrouw op hem!

 

Betaal de juiste prijs

De premies van een autoverzekering kunnen van maatschappij tot maatschappij sterk verschillen. Je verzekeringsmakelaar kent de prijzen, franchises, omniummogelijkheden (degressief), …  als geen ander. Hij gaat steeds op zoek naar de interessantste formule. Hier onderscheidt hij zich van de banken, verzekeringsagenten en directe onderschrijvers die gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij.

Nieuwe auto? Een verzekering kies je niet in een handomdraai.
#BedanktMakelaar

Aanzienlijke besparingen

Je verzekeringsmakelaar kan ook je keuzes beïnvloeden. Rij je minder dan 10.000 km per jaar? Dan raadt hij een elektrische auto aan en laat je genieten van een flinke korting!

Je verzekeringsmakelaar is er ook om te helpen

Vandaag zien we steeds meer vluchtmisdrijven, bestuurders zonder verzekering en juridische conflicten. In al deze gevallen laat je beter alles over aan je verzekeringsmakelaar. Zo schep je extra gemoedsrust.

BROGEN_2000068_330X330px_vignettes_emmen
BROGEN_2000064_LandingPage_330X330px_vig