Op pensioen, met of zonder extra comfort?
#BedanktMakelaar om mijn pensioenplan voor te
bereiden!
BROGEN_2000101_330X330px_vignettes.INSID

Pensioen een actuele topic, ook bij deze nieuwe regering... Met het wettelijk pensioen hou je je levensstandaard niet aan wanneer je op pensioen gaat. In België bedraagt dit 60% van je loon.


En omdat we langer leven en dus ook meer kosten hebben, geldt dit meer dan ooit. Gelukkig zijn er oplossingen. En je verzekeringsmakelaar is de ideale persoon om advies te geven. Hij kent je situatie als geen ander en weet dus perfect wat je nodig hebt.

Vraag je verzekeringsmakelaar naar de voordelen van een pensioenplan
Hij zal je vertellen dat het om een levensverzekering gaat waarmee alle Belgen van 18 tot 65 jaar aan gunstige voorwaarden een kapitaal voor hun pensioen kunnen opbouwen.
Een pensioenplan heeft 3 voordelen:

 

  • fiscale voordelen 

  • het gespaarde geld brengt op 

  • een aanvullend pensioenkapitaal wanneer je op pensioen gaat

Hoe sneller, hoe beter
Hoe sneller je begint te sparen, hoe hoger het bedrag van je pensioenspaargeld. En niet alleen omdat je langer spaart, maar ook omdat er kapitaal wordt opgebouwd.
Je hoeft niet jong te zijn om eraan te beginnen, je kunt ook op latere leeftijd intekenen. Zolang je geen 55 bent, is het niet te laat. 

Geniet eindelijk van het leven wanneer je er de tijd voor hebt!
Dankzij je aanvullende pensioenspaargeld zul je na het pensioen blij zijn dat je volop kunt genieten van alles wat je graag doet: reizen, culturele, sociale of sportieve activiteiten, … En dat met een gerust gemoed.

Hoeveel krijg je wanneer je op pensioen gaat? Maak een simulatie, het duurt maar 5 minuten!

Over hetzelfde thema

BROGEN_2000068_330X330px_vignettes_emmen
BROGEN_2000079_330X330px_vignettes_NL.pn